Archives

ITALY TRAINS IN PECTUS UP. THE TRAINING WAS HELD IN SEPTEMBER AT HOSPITAL QUIRÓNSALUD IN MADRID.

El Dr. Andrés Varela i el Dr. Javier Moradiellos lideren la formació, a Quirónsalud Madrid, en el tractament del Pectus Excavatum amb la innovadora tècnica quirúrgica Pectus Up.

Quirónsalud se suma a l’Hospital Puerta de Hierro en la formació de cirurgians en la tècnica del Pectus Up que utilitza l’implant extratoràcic desenvolupat per Ventura Medical Technologies per al tractament del Pectus Excavatum.

La intervenció va tenir lloc en aquest mes de setembre i hi va participar el Dr. Giampiero Dolci, cirurgià toràcic i director mèdic del Servei de Cirurgia Toràcica a l’hospital Policlinico Universitari Sant ‘Orsola-Malpighi de Bolonya (Itàlia), al costat del Sr. Piero Malobbia, CEO de la companyia Connecto Srl, distribuïdora de productes mèdics a Europa.

A la sessió quirúrgica també va estar-hi present el Dr. Régulo Ávila, cirurgià toràcic de l’Hospital Central de la Defensa Gómez Ulla de Madrid i de l’Hospital Ruber Internacional, expert en cirurgia toràcica mínimament invasiva, càncer de pulmó i tractament de les metàstasis pulmonars.

El Dr. Dolci, expert en cirurgia toràcica oncològica, trasplantaments pulmonars i deformitats toràciques, format en centres de prestigi com el Centre Quirúrgic Marie Lannelongue de París (França), va compartir juntament amb el Dr. Ávila les seves experiències amb els doctors Andrés Varela i Javier Moradiellos , cap de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Quirónsalud Madrid, durant la intervenció.

El Sr. Piero Malobbia és CEO i fundador de Connecto Srl, creada el 2002 per a activitats de vendes i màrqueting internacional a partir de l’empresa Praesidia Bologna, fabricant i distribuïdor italià de productes mèdics.

VENTURA MEDICAL TECHNOLOGIES PODRÀ OFERIR EL PECTUS UP ALS PACIENTS ITALIANS AFECTATS DE PECTUS EXCAVATUM.

L‘Hospital Universitario Quirónsalud Madrid, situat a Pozuelo de Alarcón, s’ha convertit en pocs anys en un referent de la sanitat privada de la Comunitat de Madrid. L’hospital disposa de la més alta tecnologia per a diagnòstic i tractament, mantenint al seu torn un gran compromís amb la docència i la investigació, la qual cosa promou que Ventura Medical Technologies pugui aportar el seu innovador mètode quirúrgic per als seus pacients afectats de Pectus Excavatum.

Al centre hi treballen professionals de reconegut prestigi, entre els quals es troben el Dr. Varela i el Dr. Moradiellos, tots dos membres de l’equip de cirurgia toràcica.

Varela és un dels més reconeguts cirurgians toràcics en l’àmbit internacional, cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitario Quirónsalud Madrid i cap de Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari Puerta de Hierro Majadahonda, i també director del seu programa de trasplantament pulmonar des  de 1991.

Moradiellos és director del programa de perfusió ex vivo per trasplantament pulmonar en el Hospital Puerta de Hierro Majadahonda, i també és Cap Associat del Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitario Quirónsalud Madrid, acumulant 12 anys d’experiència professional en el camp de la cirurgia toràcica, els trasplantaments pulmonars i la investigació.

Compartir