Lantitaps

Nou dispositiu que millora l’ergonomia, la seguretat i la funcionanitat del sistema d’extracció de taps de cerumen

QUÈ ÉS EL LANTITAPS?

Ventura Medical Technologies ha desenvolupat un nou dispositiu que permet l’extracció dels taps de cerumen del canal auditiu de forma senzilla i segura.

La tècnica consisteix a dirigir un flux d’aigua a una pressió constant cap a la paret del canal auditiu de forma automàtica sense necessitat de ser regulada.

El Lantitaps pretén millorar les condicions de la tècnica d’extracció als professionals sanitaris, tant les consultes d’Atenció Primària, Hospitals, Atenció Domiciliària, centres sociosanitaris, Residències Socials, etc.

CONCEPCIÓ DE LA IDEA

La incomoditat de buidar les voluminoses xeringues emprades en l’extracció de taps de cerumen i, d’altra banda, l’elevat cost, la portabilitat limitada i la baixa autonomia dels irrigadors elèctrics (connexions, bateries …) va conduir a plantejar noves solucions.

Lantitaps va ser concebut pel Dr. Federico Javier Hernández Chafes, Metge de Família d’Atenció Primària de Sant Rafael de Barcelona, Institut Català de la Salut (ICS).

Gràcies a la col·laboració entre l’inventor, l’IDIAP JORDI GOL (Fundació per al Desenvolupament de la Investigació en Atenció Primària) i VENTURA MEDICAL TECHNOLOGIES, s’ha dut a terme el desenvolupament, la fabricació i la comercialització del Lantitaps.

Lantitaps – Sistema de extracción de tapones

PROTECCIÓ DE LA IDEA

MODEL D’UTILITAT ESPANYOL: U200800895
PATENT EUROPEA:10380098.3
PCT: PCT/IB2011/001673

Pectus Up

PECTUS UP

El Pectus Excavatum es una deformidad congénita de la caja torácica que se caracteriza porque el tórax adopta una forma cóncava.

Más información
Desarrollo de productos

HYPOSFIX

Dispositivo para facilitar las intervenciones de urología en niños.

Más información
Lantitaps

LANTITAPS

Hemos desarrollado un nuevo dispositivo que permite la extracción de los tapones de cerumen del canal auditivo.

Más información

ALGUNOS DE NUESTROS
COLABORADORES