Archives

EL PECTUS UP , PRESENT Al 28 CONGRÉS ANUAL DE L’IPEG PER ENDOCIRURGIA EN NENS, CELEBRAT A SANTIAGO DE XILE

Ventura Medical Technologies i Pectus Chile, nou distribuïdor oficial del Pectus Up al país llatinoamericà, van presentar el nou implant al Congrés Anual del Grup Internacional d’ Endocirurgia Pediàtrica (IPEG).

L’IPEG és una organització que fomenta noves idees, innovació i educació en la cirurgia pediàtrica mínimament invasiva, motiu pel qual el Pectus Up va estar present en el seu 28 congrés anual, on hi van participar 2500 convidats entre professionals de la medicina, la pediatria i la neonatologia.

El congrés es va celebrar a Santiago de Xile entre els dies 19 i 23 de març de 2019, amb el Dr. Miguel Guelfand i el Dr. Patricio Varela entre els membres del comitè organitzador.

El Sr. Jorge Espinoza, gerent de Pectus Chile, nou distribuïdor oficial de l’implant extratoràcic desenvolupat per Ventura Medical Technologies, va ser qui va organitzar la presentació del Pectus Up al congrés del IPEG, enfront dels professionals de l’àmbit internacional que van assistir al congrés.

D’altra banda, i coincidint amb l’esdeveniment, dissabte 23 de març va tenir lloc la primera operació amb Pectus Up a Xile, de la mà del Dr. Patricio Herrera Oroz, cirurgià pediàtric de Santiago de Xile que va intervenir a la primera pacient xilena tractada amb aquesta tècnica, de 13 anys d’edat, a l’Hospital Dr. Exequiel González Cortés. El doctor Herrera és metge del Servei de Cirurgia Pediàtrica de l’Hospital Dr. Exequiel González Cortés i de la Clínica Alemanya de Santiago. També és soci de la Sociedad Chilena de Cirugía Pediátrica i exerceix com a docent a la Universitat de Xile.

El Dr. Manuel López Paredes també va participar en la intervenció quirúrgica, en qualitat d’expert internacional en la tècnica del Pectus Up, oferint el seu suport al Dr. Herrera en aquesta primera operació practicada a Xile. El doctor López és l’actual cap del Servei de Cirurgia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ​​i ha practicat amb èxit diverses intervencions amb aquest nou mètode extratoràcic a pacients de diferents països del món.

Compartir