Archives

Pectus Up SPCCTV

El Dr Abel Nascimento presentarà el Pectus Up, sistema quirúrgic extratoràcic per al Pectus Excavatum desenvolupat per Ventura Medical Technologies.

L’esdeveniment tindrà lloc a Albufeira, a l’Hotel Gran Real Santa Eulàlia, del 22 al 24 de novembre de 2019. El congrés s’organitzarà en col·laboració amb la Societat Portuguesa de Cirurgia Cardiotoràcica i Vascular (SPCCTV), el president de la qual és el Dr. Adelino Leite Moreira, i la Societat Portuguesa de Cardiologia (SPC).

Durant el congrés, s’abordaran temes que tracten des de la medicina traslacional fins a les tècniques quirúrgiques més avançades. Aquest últim és el cas del Pectus Up, excel·lent alternativa mínimament invasiva per al tractament del Pectus Excavatum, desenvolupat per Ventura Medical Technologies.

El 24 de novembre, a la 6a sessió de Congrés, entre les 11:30 h i 13:30 h, el Dr. Abel Nascimento presentarà el Sistema Pectus Up a la sessió Innovació en Cirurgia Toràcica. Els presidents d’aquesta sessió són el Dr. Francisco Fèlix, cirurgià toràcic i la Dra. Cristina Borges, cirurgiana pediàtrica de Lisboa.

El Dr Abel Nascimento és cap del servei d’Ortopèdia i Traumatologia dels hospitals de la Universitat de Coimbra (CHUC) i professor de la Facultat de Medicina. També dirigeix ​​l’Instituto de Cirurgia Reconstructiva, integrat en Idealmed, grup internacional de reconegut prestigi format per més de 500 professionals de diverses especialitats.

El desembre de 2017, Nascimento va realitzar la primera intervenció amb el Pectus Up a Portugal a un pacient de 19 anys. L’operació va tenir lloc a l’Instituto de Cirurgia Reconstructiva de Coïmbra amb excel·lents resultats.

Ventura Medical Technologies ha aconseguit uns criteris ben definits i estandarditzats per a una bona replicació de la tècnica Pectus Up mitjançant un abordatge extratoràcic. Gràcies a això, el pacient experimenta molt poc dolor postoperatori. Tanmateix, el període de recuperació és més breu que el d’altres tècniques utilitzades per corregir el Pectus Excavatum.

El Pectus Up representa un important avanç en el tractament del Pectus Excavatum. Està exempt de complicacions i riscos greus, raó per la qual no podia deixar de ser-hi, en un esdeveniment en el qual es debatran les tècniques quirúrgiques més avançades en cirurgia toràcica.

Veure programa complet

Compartir