Archives

VENTURA MEDICAL TECHNOLOGIES: MISIÓN A BOSTON

Ventura Medical Technologies va viatjar a Massachusetts per participar en la missió empresarial del sector Medical Devices i Medical 3D Printing

Durant la setmana del 16 al 20 d’abril, Ventura Medical Technologies es va desplaçar a Boston i va participar en aquesta missió amb diversos objectius, entre els quals eren augmentar el seu coneixement sobre l’accés al mercat als Estats Units, donar a conèixer el seu nou implant Pectus Up Surgery Kit per al tractament del Pectus Excavatum entre els cirurgians pediàtrics i toràcics de l’estat de Massachusetts, i implementar la impressió 3D en les seves activitats industrials per a l’àmbit sanitari.

La missió va ser organitzada per ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l’Empresa) a través de la seva Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya de Boston i en col·laboració amb l’associació CataloniaBio & HealthTech.

ACC1Ó va emprendre aquesta missió amb la intenció que empreses com Ventura Medical Technologies apostessin pel desenvolupament de la indústria 4.0 en l’àmbit sanitari del país i trobessin finançament i possibles nous socis i clients per al seu complet i òptim desenvolupament.

Juntament amb la resta d’empreses participants, Ventura Medical Technologies va visitar hospitals, centres tecnològics i laboratoris, i es va reunir amb empreses i entitats locals del sector de la ciència i la tecnologia, com el Massachusetts General Hospital, Boston Children Hospital, el Tufts Medical Center, la seu central de Boston Scientific i el Weitz Laboratory de la Universitat de Harvard.

La companyia no va voler deixar escapar l’oportunitat de participar en la missió, atès que Massachusetts és un important nucli de generació de tecnologia d’Estats Units, amb entitats com el MIT o la Universitat de Harvard.

A més de realitzar les visites, Ventura Medical Technologies també va participar en esdeveniments de networking amb experts en regulatòria, inversió i altres empreses del sector.

La missió va coincidir  expressament amb un dels esdeveniments més importants del sector que es va celebrar la mateixa setmana a Boston: el Congrés BIOMEDevice 2018, que va aglutinar més de 4500 participants de l’àmbit de la tecnologia mèdica, fruit del creixement exponencial de la indústria biomèdica i biofarmacèutica que està tenint lloc en el món, i del qual Ventura Medical Technologies vol ser partícip, amb el seu implant extratoràcic Pectus Up Surgery Kit per al tractament del Pectus Excavatum amb un abordatge molt poc invasiu, així com amb nous projectes que ben aviat veuran la llum.

Ventura Medical Technologies també va participar en la MassMEDIC ‘s 22nd Annual Conference, i en el networking amb altres empreses del sector biomèdic.

Nota de premsa

Compartir