Archives

El Pectus Up Surgery Kit continua amb el seu procés d’expansió, que l’ha dut durant el mes de desembre fins a Anglaterra (Regne Unit). Durant la seva visita al territori britànic, els responsables de Ventura Medical Technologies han visitat diversos hospitals i s’han reunit amb metges amb el propòsit de donar a conèixer el Pectus Up Surgery Kit.

Metges i hospitals

El Dr. Marco Scarci ha rebut a Ventura Medical Technologies en el seu despatx de l’hospital de la University College London, ubicat la capital anglesa. Scarci ha mostrat el seu interès a introduir l’ús del Pectus Up Surgery Kit en aquest hospital. També ha manifestat la seva disposició a inserir el producte de Ventura Medical Technologies al Harley Street Clinic, un hospital privat del grup HCA International, i a la seva clínica privada associada al grup Aspire Hospitals.

Una altra de les visites dutes a terme ha estat al Dr. Nagarajan Muthialu, cirurgià toràcic del Great Ormond Street Hospital For Children. Aquest centre s’ha convertit en la institució sanitària infantil de referència al Regne Unit. El Dr. Muthialu també és membre fundador de la Dubai Health City.

Per últim, Ventura Medical Technologies ha organitzat una trobada amb els doctors Sam Walmsley i David Williams, director i membre, respectivament, de London Orthotic Consultancy. Aquest grup sanitari compta amb sis clíniques privades i treballa per tractar el Pectus Excavatum.

Formació a Barcelona

Ventura Medical Technologies està planificant una formació dirigida pels cirurgians experts en Pectus Excavatum a Barcelona destinada a tots aquests metges interessats a aprendre la tècnica de la Taulinoplastia.

La Taulinoplastia

Aquesta intervenció quirúrgica, duta a terme mitjançant el Pectus Up Surgery Kit, suposa una revolució tecnològica en el món de la cirurgia de tòrax pel tractament del Pectus Excavatum d’una manera poc invasiva i per l’ostensible reducció del temps de recuperació del pacient.

Compartir