Archives

El darrer dimarts 16 de juny, Ventura Medical Technologies va celebrar una sessió webinar sobre el Pectus Up per a totes les persones castellanoparlants interessades en conèixer la nova tècnica extratoràcica per corregir el Pectus Excavatum.

Estem vivint una situació excepcional amb canvis de paradigma que afecten i afectaran la comunicació entre les persones. La #digitalització ha adquirit un paper essencial per a qualsevol companyia i el sector sanitari és un dels que també veurà alterades les relacions entre pacients i professionals sanitaris.

A Ventura Medical Technologies no podíem ignorar aquesta situació en la qual també es veuen afectats els pacients amb Pectus Excavatum. En primer lloc, vam realitzar un #workshop en línia de capacitació en la tècnica #pectusup per cirurgians toràcics de Costa Rica i, posteriorment, hem realitzat aquest primer webinar dirigit a la població interessada en aquesta malformació toràcica. Els participants van poder resoldre les seves inquietuds amb cirurgians experts en Pectus Up i Pectus Excavatum en general, sense sortir de casa. #stayhome.

Els ponents d’aquest webinar van ser el Dr. Carlos Rodríguez, cirurgià toràcic a l’Hospital Militar Central i Clínica Internacional VIP (Bogotà, Colòmbia) i el Dr. Patricio Herrera, cirurgià pediàtric de l’Hospital Dr. Exequiel González Cortés i la Clínica Alemana (Santiago de Xile), tots dos experts en malformacions toràciques, en Pectus Excavatum, i concretament en la tècnica Pectus Up. Els cirurgians van respondre personalment a les preguntes plantejades pels assistents a la sessió.

Els organitzadors van ser Biomedisys, empresa distribuïdora del Pectus Up a Colòmbia; Pectus Chile, empresa distribuïdora a Xile, i Ventura Medical Technologies.

Entre els col·laboradors es va comptar amb:

  • Sumedical CR (empresa distribuïdora a Costa Rica)
  • Maxbetsa (empresa distribuïdora a Equador)
  • Nnova Mederi (empresa distribuïdora a Mèxic)
  • Cirurgians toràcics:
    • Costa Rica. San José. Dr. Ricardo Alfaro, Hospital San Juan de Dios; Dra. Andrea Mata, Hospital Calderon Guardia i Hospital La Católica; Dr. Albert Bolaños, Hospital Calderon Guardia; Dr. William Guido Guerrero, Hospital Calderon Guardia, Dr. José Alberto Mainieri Hidalgo, Hospital Calderon Guardia.
    • Equador. Quito. Dr. Hugo Dario Guaman, Hospital Carlos Andrade Marín.
    • Mèxic. Dr. Daniel Munguia, Centro Médico Nacional Siglo XXI, Hospital Regional de Alta Especialidad Bicentenario de Tultitlan i Hospitales del Grupo Ángeles.

En la sesión se conectaron 70 personas de distintos países latinoamericanos. Ver preguntas y respuestas.

A la sessió es van connectar 70 persones de diferents països llatinoamericans. Veure preguntes i respostes.

 

Compartir